Klinisk Diætist i Holbæk nær Odsherred

Har du mistet overblikket over din helbredssituation? Er du faret vild i sundhedssystemet eller har du eller en af dine kære behov for en privat sygeplejerske, der kan være tovholder på din plejesituation?

Skræddersyede løsninger efter dine behov

Sygeplejerskerne er veluddannede med dansk autorisation og har alle lang erfaring inden for sygepleje. I et forløb hos os får du tildelt en fast sygeplejerske, der sikrer en tæt og indsigtsfuld dialog og planlægning. Alle taler dansk og vi kommer naturligvis altid til den aftalte tid. Dit forløb skræddersys med høj fleksibilitet.

Vi prioriterer vi de nære relationer til vores patienter. Du kan forvente en personlig behandling, der altid tager udgangspunkt i dit velvære. Som private sygeplejersker har vi frihed i vores planlægning, og med henblik på at garantere kvalitet og hjertevarme i vores behandling og samtaler efterlader vi altid god tid i kalenderen til hver enkelt aftale.

Vi tilbyder:

 • Tryghedsbesøg
 • Tryghedsopringning
 • Ledsagelse/bisidder ved lægebesøg, undersøgelser, eller behandling
 • Sikre en tryg hjemkomst fra hospital
 • Hjælp til at koordinere aftaler i sundhedsvæsnet/ kommunalt regi
 • Kontaktperson til pårørende
 • Samtale om sundhed, sygdom og livets kriser
 • Medicinservice ( læs mere længere nede på siden)
 • Støtte dig, hvis du føler dig ensom
 • Hjælpe dig, hvis du føler du dig magtesløs i systemet eller er faret vild i sundheds-labyrinten.

 

Professionel Medicinservice:

Bestilling, afhentning og dosering

Vi tlbyder dig medicinservice, hvor vi bestiller medicin til dig hos lægen, afhenter din medicin på  apotek og doserer medicinen hjemme hos dig. I sådanne forløb tilbyder vi høj fleksibilitet, og kan tilpasse intervallet efter dit behov. Har du eksempelvis brug for vores medicinservice en gang om ugen eller en gang om måneden, vil vi sørge for at imødekomme dine ønsker. Vi tilbyder desuden at samarbejde med læge, hospital eller hjemmepleje, så vores medicinservice bliver en del af et helstøbt forløb. I særlige tilfælde tilbyder vi indgift af intravenøs medicin i samråd med din læge.

Vores medicinservice udføres af vores kyndige medarbejdere med lang erfaring. Vi tilgår vores arbejde med en professionel indstilling, og vi møder altid op til den aftalte tid. Vi  har vi fokus på din velvære, hvorfor du kan forvente en personlig, tæt relation til en fast sygeplejerske, der vægter din tryghed højt.

Læge: Sygeplejerskerne superviseres og undervises løbende af speciallæge i kardiologi, overlæge Kjeld Kristensen, Rønne Hospital. Kjeld Kristensen kommer i klinikken hver 3 uge  og gennemgår alle patientforløb

Kontaktperson:  Sygeplejerske Birgitte Sjöberg, Lindevej Fysioterapi- og Sundhedsklinik tlf. 59 43 04 82 eller 24246970

Kom på sporet med en klinisk diætist

Har du brug for en diætist? Vi kan tilbyde dig professionelt rådgivning i vores klinik i Holbæk. 

Hos diætist Kirsten Palmvang kan du altid forvente en professionel, pålidelig og kompetent vejledning til at nå dine mål. Uanset om du vil tabe dig, optimere dine sportspræstationer eller har helt andre udfordringer, så er du naturligvis i sikre hænder, når du besøger Kirsten her hos Lindevej Fysioterapi- og Sundhedsklinik.


Skræddersyet forløb – på den korte og lange bane

Kirsten er autoriseret klinisk diætist og har dermed Sundhedsstyrelsens autorisation til at vejlede dig i kostens sammenhæng med sundhed og sygdom. Hun kan blandt andet hjælpe og guide dig, hvis du har udfordringer med følgende:

 • Overvægt
 • Undervægt
 • Regulering af for højt blodsukker
 • Sænkning af for højt kolesterol
 • Irritabel tyktarm
 • At få vejledning i hvorledes kosten kan supplere din træning
 • Eller andre problemstillinger i forhold til din kost

Mange danskere døjer med vægtproblemer eller andre ernæringsrelaterede sygdomme, og med en kostplan udarbejdet af en klinisk diætist at støtte sig til, har du taget det første vigtige skridt mod et sundere og bedre liv. For mange kan det være en grænseoverskridende oplevelse at starte i et forløb med en klinisk diætist. Dette er Kirsten selvfølgelig udmærket godt klar over. Derfor kan du ikke blot forvente en professionel og skræddersyet løsning, men også en respektfuld og omsorgsfuld behandling, der passer til netop dig. Sammen med Kirsten opsætter I realistiske mål, der også holder på den lange bane.

 

Kontakt os allerede i dag

Hvis du er interesseret i at høre mere om kostvejledning, og hvordan vi kan hjælpe dig, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os på telefon 59 43 04 82 eller e-mail klinik@lindevejfys.dk, ligesom du naturligvis også er velkommen på Lindevej 12 i Holbæk, hvorfra vi har hjulpet mange borgere fra bl.a. hele Odsherred. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Pris:

1. Konsultation (incl. kost-/diæt-plan) 1 time kr. 1200
Opfølgning 1. gang 30 min kr. 550
Opfølgning herefter 15 min kr. 275
Genstart/ vedligeholdelse 30 min kr. 550

 

Obs, der gives tilskud hvis du er medlem af Sygeforsikring Danmark