Kostvejledning i Holbæk nær Odsherred

Kostvejledning – kom i gang med starten på dit nye liv

Hvis du er på udkig efter kyndig kostvejledning i Odsherred eller Holbæk, er du kommet til det rette sted. For her hos Lindevej Fysioterapi- og Sundhedsklinik er vi nemlig stolte af, at vi igennem mange år netop har tilbudt professionel og pålidelig kostvejledning til borgere, der har haft brug for det – vi stopper ikke før vores klienter er glade.

 

Når erfaring og uddannelse går hånd i hånd

Med udgangspunkt i dine behov lægger du sammen med vores dygtige kliniske diætist, Kirsten Palmvang, en kostplan, som kan gøre livet nemmere og bedre for dig. Uanset om du søger hjælp til vægttab, undervægt, andre ernæringsrelaterede sygdomme eller noget syttende, kan du altid forvente at modtage erfaren og personlig kostvejledning. Det kan føles uoverskueligt at gå i gang med en livsstilsændring, hvilket vi naturligvis har forståelse for. Alle mennesker er forskellige, og sammenhængen mellem din kost, sundhed og sygdomme kan være svær at gennemskue. Men med den rette kostvejledning her hos os, får du starten på dit nye liv, hvor der er plads til at komme videre og nå dine mål gennem skræddersyede forløb.

 

Vi hører gerne fra dig!

Hvis du brænder inde med nogle spørgsmål angående kostvejledning, eller hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os allerede i dag. Vi kan træffes telefonisk på 59 43 04 82 eller pr. e-mail på klinik@lindevejfys.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Læs blandt andet om vores diætist