Vægttab i Holbæk nær Odsherred

Vi kan blandt andet hjælpe med dit vægttab

Her hos Lindevej Fysioterapi og Sundhedsklinik i Holbæk kan vi hjælpe dig med at komme i dit livs bedste form og skabe hurtige og effektive forandringer ved kompetent og målrettet vægttab. Vi ved, hvor svært det kan være at holde motivationen i top, når det gælder vægttab, men vores dygtige kliniske diætist, Kirsten Palmvang, har stor erfaring med at hjælpe klienter fra bl.a. hele Odsherred. Dermed er du med andre ord altid i sikre hænder her hos os.

 

Effektivt vægttab i et trygt træningsmiljø

Vores opgave er at skabe træningsprogrammer designet til at give dig mulighed for at nå dine specifikke mål på en effektiv og sikker måde. Ved at udnytte forskellige træningsmetoder og skabe et positivt og trygt træningsmiljø, maksimeres din fysiske udvikling samtidig med at der skabes en mere behagelig overordnet fitnessoplevelse. Træningen tilrettelægges ud fra dine mål og foregår i dit eget tempo i vores lukkede træningsfaciliteter. Således slipper du for et stressende træningsmiljø med alt for mange mennesker. Gennem personlige samtaler omkring dine vaner, mønstre og problemstillinger, vil du i fællesskab med Kirsten opnå det ønskede vægttab og starten på en sundere livsstil.

 

Ring i dag for en uforpligtende snak

Hvis du mener, at vi kan hjælpe dig med at dit vægttab, er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os på telefon 59 43 04 82 eller e-mail klinik@lindevejfys.dk. Vi tager nemlig hellere end gerne en uforpligtende snak omkring din situation. Vi glæder os til at hjælpe dig.

 

Vi tilbyder også kostvejledning