Heldbredstjek for dig eller dine medarbejdere

En sund livsstil betyder ikke blot fysisk sundhed, men også mental sundhed i form af overskud, velvære, energi og tilfredshed. Langt de fleste af os forestiller sig, at vores helbred er fint, hvis vi ikke mærker symptomer i kroppen, der fortæller os at noget er galt. Hos Lindevej Fysioterapi- og Sundhedsklinik tilbyder helbredstjek, og kan dermed hjælpe dig med at opdage faresignaler som f.eks. forhøjet blodtryk og forhøjet kolesterol, så du kan være et skridt foran, når det gælder at forebygge sygdomme som sukkersyge og blodprop i hjerte og hjerne.

 

Få mere information om din sundhed

Der er stor forskel på at være mand eller kvinde, 30 eller 60 år, ryger eller ikke-ryger, om du er i balance eller har en stresset hverdag. Ikke to mennesker er ens, og derfor lægger vi vægt på, at der bliver udarbejdet en personlig handleplan, hvor der tages udgangspunkt i dine egne ønsker for din sundhed. Det faglige indhold i vores rådgivning er godkendt og udarbejdet i samarbejde med speciallæge i kardiologi Kjeld Kristensen, der siden 1998 har været ansat som overlæge på Hjerteadelingen, Holbæk Sygehus. Ligeså underviser og superviserer han løbende klinikkens sygeplejersker. For yderligere information, se vores priser eller kontakt klinikken.

Et  helbredstjek er et forebyggende tiltag, der kan medvirke til at afklare om du har forhøjet kolesterol, forhøjet blodtryk eller sukkersyge uden at vide det. Det kan give dig et skub i den rigtige retning i forhold til at forbedre din sundhed og din helbredstilstand. Derved kan du aktivt medvirke til at forebygge livsstilssygdom, som blodprop og diabetes. Du får en personlig samtale med en sygeplejerske, der er specialistuddannet i hjertesygdomme. 

Du vejlededes i livsstilsændringer i forhold til kost, rygning, alkohol, motion samt stress, og der fastsættes personlige mål ud fra dine egne ønsker.

I et helbredstjek indgår:

  • jde
  • gt
  • BMI
  • Livvidde
  • Puls, blodtryk
  • Måling af kolesterol og fuld lipidstatus
  • Måling af blodsukker

Du får en grundig gennemgang af resultaterne, og såfremt du ønsker det kan der sammensættes et træningsforløb, individuelt eller på hold. Sundhedstjekket tilbydes også til virksomheder, der ønsker at tilbyde deres medarbejdere et grundigt indblik i deres sundhed. Det giver lavere sygefravær i dit firma. Helbredstjekket kan foregå hos jeres virksomhed, men har I ikke plads, kan I eventuelt komme i vores klinik afhængig af gruppestørrelsen.

 

Kontakt os i dag

Vil du høre mere om vores sundhedstjek, er du velkommen til at ringe på telefon 59 43 04 82. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud.

Vil du vide mere om vættab? Klik her