Fysioterapeutisk forundersøgelse

Hos Lindevej Fysioterapi og Sundhedsklinik ønsker vi at udforme et behandlingsforløb som er optimalt for dig. Det er vigtigt at udrede hvad du fejler og hvorfor, så derfor er den indledende fysioterapeutiske behandling primært bestående af en grundig undersøgelse og analyse af din krop og måden du bevæger dig på.

På baggrund af undersøgelsen og netop din problemstilling samt dine personlige ressourcer og behov, kan du og din fysioterapeut opstille et mål og en plan for dit fremadrettede behandlingsforløb.

Der er afsat 30 minutter med din fysioterapeut under konsultation for at sikre at du modtager omhyggelig individuel opmærksomhed.

Bemærk venligst at du måske bliver nødt til at afklæde dig tilstrækkeligt til at fysioterapeuten kan vurdere området og de omkringliggende områder korrekt. Medbring derfor venligst passende beklædning, så De føler dig komfortabel under undersøgelsen.

 

Kontakt os i dag

Ønsker du at indlede et forløb med os? Ring til os på telefon 59 43 04 82 for at booke en tid til førstebehandling. Du er desuden velkommen i vores klinik i Holbæk, hvor behandlingen foregår. Vi glæder os til at hjælpe dig.