Historie

Lindevej 12 blev bygget i 1898 som privat bolig til direktøren for det daværende bryggeri, der lå på hjørnet af Lindevej og Vestergade. Huset blev senere overtaget af sagfører Lind, som privat bolig og kontor.

I 1936 købte fysioterapeut Johannes Kristiansen huset og i den ene halvdel af huset indrettede han klinik med navnet “Lysbadeanstalten” Her kunne byens borgere få dampbade, karbade, lyskasse-behandling, kulbuelys og massage. I den anden halvdel af huset var der fortsat sagførerkontor, nu med Lind junior.

Førstesalen i huset blev udlejet som enkeltværelser og i underetagen havde han, med direkte udgang til haven, sin private bolig.

I starten af 50-erne fik huset fik en tilbygning, der blev indrettet flere kontorer og garagen mod syd blev bygget om til en fodklinik.

Fra 1953-1958 blev “Lysbadeanstalten” drevet af fysioterapeuterne Jørgen og Edel Lassen

I 1958 købte Sven Olov Sjöberg “Lysbadeanstalten” og den senere fik navnet “Lindevej Fysioterapi”, og han har siden drevet klinikken. Frisør Flemming Kaae havde i  34 år frisørsalon i de tidligere sagførerkontorer.

I 2013 er der generationsskifte idet klinikken overtages af søskendeparret Nils Erik og Birgitte Sjöberg. Den har nu til huse i  hele stueetagen og ændrer navn til  “Lindevej Fysioterapi og Sundhedsklinik”.