Hjerterehabilitering i Holbæk nær Odsherred

 Hvem har brug for hjertetræning?

Mange tidligere hjertepatienter vil have stor gavn af hjertetræning, da der i mange sammenhænge vil være en forhøjet risiko for tilbagevendende hjerteproblemer. Vores tværfaglige hjertetræningsprogram er et af de eneste, der i privat regi tilbydes i Danmark. Du kan med fordel benytte dig af vores hjertetræningsprogram, hvis du har haft eller stadig har én eller flere af følgende hjerteproblemer.

  • Hvis du tidligere har haft en blodprop i hjertet.
  • Hvis du lider af kransårefornævring.
  • Hvis du har fået foretaget ballonudvidelse, bypass, er blevet hjerteklapopereret eller har fået indsat en pacemaker eller anden ICD-enhed.
  • Hvis du lider af hjertesvigt.
  • Eller hvis du lider af andre hjertelidelser som atrieflimren eller endokarditis med flere.

 

Fordele ved hjertetræning

Det er videnskabeligt bevist, at personer, der efter en blodprop eller en hjerteklapoperation har gennemgået et hjertetræningsforløb, har en større overlevelse, en bedre livskvalitet samt færre genindlæggelser på hospitalet sammenlignet med personer, der ingen hjertetræning har lavet.

 

Vores hjertetræningsprogram er en kombination af konditions- og styrketræning, der naturligvis følger de kliniske og evidensbaserede retningslinjer, der er udstedt i forbindelse med hjertesygdomme. Afhængigt af dine behov, der vurderes af læge og fysioterapeut kan hjertetræningen både være individuel og på hold af højest seks personer.

 

Eksperter i kardiologi

Hos Lindevejs Fysioterapi & Sundhedsklinik har vi et højt fagligt og yderst kompetent personale, hvorfor vi har de bedste forudsætninger for at hjælpe vores klienter. Vores program er godkendt af og udarbejdet i samarbejde med Speciallæge i kardiologi, Kjeld Kristensen, der inden træningsforløbets opstart giver en konsultation med grundig gennemgang af din medicin- og sygdomshistorie.

 

Hjertetræningen foregår med sved på panden hos vores fysioterapeut 1-2 gange om ugen. Hertil vil du modtage rådgivning, støtte og undervisning af en hjertesygeplejerske. Med udgangspunkt i dine egne ønsker og behov vil du få rådgivning og undervisning i KRAM-faktorerne kost, rygning, alkohol og motion samt en snak om livet med en hjertesygdom.

 

Kontakt os for mere information

Følger du et hjertetræningsforløb, har du fri adgang til samtaler hos vores læge og sygeplejersker i klinikken i Holbæk, nær Odsherred. Hvis du ønsker et individuelt forløb, udarbejder vi gerne et skræddersyet hjertetræningsforløb, så det på alle måder passer til dig og dine behov.

 

Hvis vi har vækket din interesse for hjertetræning, og du har lyst til at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, er du altid velkommen til at kontakte. Ring til os på telefon 59 43 04 82 og bestil en tid med det samme eller få svar på dine spørgsmål omkring vores hjertetræning.

Prøv hjertetræning i Holbæk