Hjerterehabilitering

Hos Lindevej Fysioterapi og Sundhedsklinik tilbyder vi målrettet og specialiseret behandling af hjerteproblemer. Dette tilbud er til dig, der har haft en blodprop i hjertet, har kransåreforsnævring, fået ballonudvidelse, bypass, er blevet hjerteklapopereret, har hjertesvigt  eller anden hjertelidelse, hvor du vil have gavn af træning. Det kan fx være lidelser som: atrieflimmer, fået en pacemaker eller ICD- enhed eller haft endokarditis. Vi tilbyder dette tværfaglige program som et af de eneste i Danmark i privat regi.

 

Eksperter i kardiologi

Det er videnskabeligt dokumenteret, at de patienter, der gennemfører et hjerterehabiliteringsforløb efter en blodprop eller en hjerteklapoperation, har større overlevelse, bedre livskvalitet og færre genindlæggelser på hospitalet. I tæt samarbejde med Speciallæge i kardiologi, overlæge Kjeld Kristensen, har vi sammensat et hjerterehabiliteringsforløb. Det indebærer at du får konsultation hos Kjeld Kristensen med grundig gennemgang af din medicin, træning 1- 2 gange om ugen hos vores fysioterapeut samt rådgivning, støtte  og undervisning af en hjertesygeplejerske. Med udgangspunkt i det du selv lægger vægt på, vil du få rådgivning i hjerterigtig kost, medicin, kolesterol, blodtryk, alkohol, stress, hjælp til rygestop, angst og en snak om livet med en hjertesygdom. Du får kontrolleret blodtryk og puls og efter individuel vurdering måles kolesterol og blodsukker.

 

Træningen foregår på hold af maksimalt seks personer. Såfremt du ønsker et individuelt forløb, eller har behov for særlige hensyn, kan vi “skræddersy” det efter aftale.

 

Kontakt os i dag

Ønsker du yderligere information, er du velkommen til at ringe på telefon se 59 43 04 82. Ellers kan du se priser her. Du er altid velkommen i klinikken i Holbæk.

 

Det faglige indhold i hjerterehabiliteringsforløbet er udarbejdet i samarbejde med og godkendt af speciallæge i kardiologi Kjeld Kristensen, der også løbende underviser og superviserer klinikkens medarbejdere.