Priser

Behandling

Klinikken har overenskomst med Sygesikringen, hvilket betyder, at du med en lægehenvisning til fysioterapi automatisk får fratrukket ca. 40% fra din regning. Har du ikke lægehenvisning, kan du stadig få behandling, men du får ikke tilskud fra Sygesikringen. Der imod modtager du stadig tilskud fra Sygeforsikringen “Danmark”, såfremt du er medlem.

Konsultationer hos speciallæge i kardiologi og sygeplejerske er ikke omfattet af overenskomst med den offentlige sygesikring eller Sygeforsikringen Danmark.

 

Vederlagsfri Fysioterapi

Ved visse former for sygdomme og funktionsproblemer er der mulighed for at få vederlagsfri fysioterapi efter sundhedsloven. Dette kræver henvisning fra lægen.

 

Tilskud fra Sygeforsikringen “Danmark”

Hvis du er medlem af Sygeforsikringen Danmark, kan du få tilskud, også selv om du ikke har henvisning fra lægen.

 

Sundhedsforsikringer

Vi har samarbejde med bl.a. Nordic Netcare, Mølholm, Falck HealthCare, PreviaSundhed, TopDanmark, Codan, IF-forsikring, Tryg, Alka, GF, PFA, Sundhedsdoktor, Scandia, Pensam og flere andre.

Vi sørger for afregning med dit forsikringsselskab, så du ikke behøver at lægge pengene ud. Du skal bare medbringe en bekrætigelse fra dit forsikringsselskab.

Mange har gennem deres arbejdsplads en sundhedsforsikring, som efter nærmere regler giver mulighed for tilskud eller refusion for fysioterapeutisk behandling. Spørg din arbejdsplads om de præcise tilbud for dig.

 

Ulykkesforsikring

Har du været ude for en ulykke, hvor din skade er blevet anerkendt af dit forsikringsselskab, kan du også have ret til behandling, alt efter de forsikringsbetingelser der er gældende for dit selskab. Kontakt dit forsikringsselskab for nærmere information.

Priser

  Med henvisning Uden henvisning
1. Konsultation Kr. 307,58 Kr. 506,72
Normal Behandling Kr. 195,57 Kr. 322,19
Holdtræning Kr. 130,39 Kr. 214,81

 

Ved afbud beder vi dig give besked senest kl. 9.00 på behandlingsdagen, og helst dagen før.

Udeblivelse uden afbud Kr. 322,19 Kr. 322,19

 

Hjertetræning

Hjertetræning: 1. besøg (hos læge og sygeplejerske og fysioterapeut) Kr.307,58
Holdtræning pr. gang Kr.130,39
Individuel træning pr.gang Kr.195,57
Konsultation med speciallæge i kardiologi (uden deltagelse i hjertetræningsforløb) Kr.650,00
Fysiurgisk massage  
Massage 25 minutter Kr.300,00
Massage 50 minutter Kr.450,00

Hvis du har henvisning fra din praktiserende læge og er medlem af Sygeforsikringen “Danmark” vil du have mulighed for at få tilskud til dit hjertetræningsforløb på ca 50% og hvis du har medicinkort/helbredstillæg er der tilskud i henhold til dette.