Personlig træner

Vi ved hvor svært det kan være, at holde motivationen i top, når det gælder vægttab, muskelmasse eller det helt tredje. Vi har klinik i Holbæk, men hjælper klienter fra Odsherred blandt andet. 

Hos Lindevej Fysioterapi og Sundhedsklinik kan vi hjælpe dig med at komme i dit livs bedste form og skabe hurtige og effektive forandringer ved kompetent og målrettet personlig træning.

Vi kan blandt andet hjælpe med dit vægttab - og meget mere

Uanset om dit mål med træningen er vægttab, muskelmasse forøgelse, optimering af sportsperformance eller som forebyggende træning for livsstilssygdomme og skader, så kan vi hjælpe dig mod dine mål. Vores opgave er at skabe træningsprogrammer designet til at give dig mulighed for at nå dine specifikke mål på en effektiv måde og sikker måde.

Ved at udnytte forskellige træningsmetoder og skabe et positivt og trygt træningsmiljø, maksimeres din fysiske udvikling samtidig med at der skabes en mere behagelig overordnet fitnessoplevelse.

Træningen tilrettelægges ud fra dine mål og foregår i dit eget tempo, i vores lukkede træningsfaciliteter. Således slipper du for et stressende træningsmiljø, med alt for mange mennesker. Tilstede vil kun være dig og din personlige træner, samt eventuelle få andre klienter eller fysioterapeutiske patienter.

Personlig træning er ikke skadesbehandling og kræver ikke lægehenvisning.

 

Se priser

Vi motiverer dig, så du kan nå dine mål